Un bărbat a intrat, vineri, într-o casă de amanet din Sectorul 3 şi a aruncat pe geam cu un lichid, cel mai probabil benzină, fiind căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18.10, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în incinta unei societăţi comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut faţa acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locaţia”, a ttransmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi depistării bărbatului în cauză.

Din primele informaţii, cel mai probabil lichidul aruncat pe geam este benzină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.