Trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost reţinuţi, fiind bănuiţi de furt de telefoane mobile din magazine din sectoarele 2 şi 5. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, la data de 21 octombrie, Secţia 19 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 17 octombrie, două persoane necunoscute, cu sprijinul unei alte persoane, au sustras mai multe telefoane mobile, dintr-un magazin, din Sectorul 5. 

”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţi de comiterea faptei sunt trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani”, au mai transmis poliţiştii.  

Aceştia au precizat că bănuiţii de 17, respectiv 18 ani, ajutaţi de tânărul de 15 ani, ar fi pătruns în incinta unui magazin din Sectorul 5, apoi, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras mai multe telefoane mobile, pe care le-ar fi smuls dintr-un panou, deconectându-le de la sistemul de alarmă,  prejudiciul fiind estimat la suma de 13.000 de lei.  

De asemenea, din verificările efectuate, s-a stabilit că, la data de 7 noiembrie, doi dintre bănuiţi, împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, ar mai fi sustras telefoane mobile, dintr-un alt magazin, din Sectorul 2, aceştia fiind prinşi în flagrant, de către poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie, la scurt timp de la comiterea faptei,  

În urma  efectuării controlului corporal, asupra tinerilor au fost găsite trei dintre telefoanele sustrase. 

Cei în cauză au fost reţinuţi, faţă de aceştia fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.