Poliţiştii din Capitală au intervenit, miercuri, după ce doi bărbaţi s-au agresat reciproc pe o stradă din Sectorul 4, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale. În urma incidentului a fost deschis dosar de cercetare pentru loviri şi alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, 13 iulie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbaţi s-ar fi agresat reciproc, pe o stradă din Sectorul 4, în urma unui conflict spontan. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 14, care au stabilit identitatea celor  2 bărbaţi implicaţi”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.  

Potrivit acestora, persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 14 Poliţie, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.