Un poliţist în civil a fost lovit în timp ce intervenea pentru a aplana o dispută apărută după un conflic în trafic, în Capitală. Trei persoane au fost reţinute în urma scandalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 31.05.2022, in jurul orei 22.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict in trafic. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care au depistat şi  identificat bărbatul reclamat, care era însoţit de mai multe persoane. Având în vedere că aceştia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat  sprijin echipajelor din zonă”, relatează Poliţia Capitalei.
Până la sosirea acestora, in sprijin a venit o echipă formată din doi poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie , care acţionau, in civil  in zona adiacentă. 
Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la faţa locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism  cu 3 ocupanţi, unul dintre aceştia lovindu-l pe unul dintre poliţiştii în civil. 
Persoanele implicate  au fost duse la sediul Secţiei 24 Poliţie , iar poliţistul agresat a fost transportat la spital.
Din primele cercetări a rezultat că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de poliţist.
Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, precizează Poliţia Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.