Patru persoane care ar fi urmărit cu maşina o fată şi un băiat, după ce au coborât dintr-un mijloc de transport în comun din Bucureşti, sunt cercetate. Poliţiştii au făcut, marţi, percheziţii la locuinţele suspecţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 11 aprilie 2023 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, la adresele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 31 martie 2023, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat şi fată,  ar fi fost urmăriţi, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism.

”La un moment dat, aceştia au coborât şi l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi ameninţat şi lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înţepător, după care au plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul secţiei, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

În cursul zilei de marţi, au fost puse în aplicare şi 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.