Patru bărbaţi au fost prinşi imediat după ce au furat catalizatoarele a două maşini dintr-o parcare din Sectorul 4. Ei au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar de furt calificat şi conducere fără permis de conducere”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, în jurul orei orei 00.30, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, în timp ce desfăşurau activităţi într-un dosar de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunii de furt, au prins în flagrant patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, imediat după ce au sustras catalizatoarele a două autoturisme, aflate în parcarea unui supermarket din Sectorul 4.  

”Bănuiţii, care au fost depistaţi pe o stradă din proximitate, se deplasau cu o maşină condusă de bărbatul de 22 de ani. Cei patru au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, iar în urma verificărilor s-a stabilit că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai transmis sursa citată.  

Cei patru au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore.   

”Cercetările sunt continuate de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis Poliţia Capitalei.   

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.