O femeie care a atacat casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1 al Capitalei şi a forţat-o să-i dea peste 6.000 de lei a fost reţinută de către poliţişti. Ea este cercetată pentru tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, în Capitală, emis pe numele unei femei, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 9 februarie, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112,  de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută  i-ar fi pulverizat o substanţă iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparţineau societăţii.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a fost identificată o femeie, bănuită de comiterea faptei. Aceasta a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis Poliţia.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.