O femeie de 76 de ani a murit, vineri, după ce ar fi fost bătută, pe o stradă din Sectorul 6 din Bucureşti, de un bărbat. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe suspect, el fiind imobilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 24 noiembrie 2023 Poliţia Capitalei - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, o femeie ar fi agresată fizic. La adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei, care au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în interiorul unui imobil fiind găsită o femeie, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au acordat primul ajutor şi au solicitat de îndată un echipaj cu personal medical”, arată Poliţia Capitalei.
 
La scurt timp, poliţiştii Secţiei 20 au prins, în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care încerca să părăsească zona, acesta fiind imobilizat.
 
Echipajul medical i-a aplicat femeii procedurile de resuscitare, însă ulterior a fost nevoit să declare decesul acesteia. Femeia avea 76 de ani.
 
În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - DGPMB.
 
Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.