O femeie şi-a pierdut viaţa miercuri după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de un autovehicul condus de un şofer beat, pe Bulevardul Poligrafiei, din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei. Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa pe Bd. Poligrafiei, a surprins şi accidentat un pieton de sex femeiesc. În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la faţa locului, ulterior constatandu-se decesul", anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.
 
Şoferul vehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
Au loc cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie. 
 
La acest moment, traficul rutier este restricţionat pe Bd. Poligrafiei,  sensul către Piaţa Presei Libere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.