Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început urmărirea penală pe numele a doi bărbaţi suspectaţi de viol şi agresiune sexuală, victimele fiind copii cu vârste de 10-11 ani, cărora agresorii le ofereau bani sau alte bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cei doi inculpaţi sunt acuzaţi că, timp de mai mulţi ani, au racolat şi au violat copii cu vârste de 10-11 ani, cărora le ofereau fie sume de bani, fie diverse bunuri pentru a-i determina să tacă cu privire la agresiuni. 
 
"Pe parcursul anilor 2015, 2019 şi în cursul lunii septembrie 2020, la diferite intervale de timp, inculpaţii, profitând de vârsta fragedă a persoanelor vătămate (10-11 ani la momentul comiterii faptelor), au întreţinut raporturi sexuale şi acte de natură sexuală, profitând de naivitatea specifică vârstei, oferindu-le acestora sume modice de bani şi alte bunuri”, notează anchetagtorii în ordonanţa de inculpare. 
 
Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute, fiind apoi arestaţi preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.