Doi poliţişti chemaţi să intervină duminică noapte pentru a aplana un scandal într-un bloc din sectorul 4 al Capitalei au fost agresaţi de scandalagii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 2:00, Secţia 16 a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că persoane tulbură liniştea publică într-un bloc din sectorul 4. La faţa locului au sosit  poliţişti din cadrul secţiei 16 Poliţie, care au procedat la legitimarea persoanelor care tulburau liniştea publică. În urma discuţiilor persoanele au devenit  recalcitrante şi agresive la adresa poliţiştilor, doi poliţişti suferind vătămări corporale în urma evenimentului”, transmite Poliţia Capitalei.

Persoanele implicate au fost duse la Secţia 16 Poliţie.

Se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.