Cinci persoane care ar fi facilitat practicarea prostituţiei de către mai multe femei, în Bucureşti, sunt cercetate de către poliţişti pentru proxenetism. Cei cinci ar fi închiriat imobile şi ar fi dat anunţjuri specifice pe diferite site-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 2 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 12 Poliţie au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, într-un dosar penal de proxenetism”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în perioada aprilie 2023 – iulie 2023, cinci persoane, două femei şi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani, ar fi facilitat, prin închirierea unor apartamente, precum şi prin postarea online a unor anunţuri specifice, practicarea prostituţiei mai multor femei, în diverse imobile din Sectorul 3.

”Din cercetări, s-a stabilit că persoanele bănuite ar fi dobândit astfel foloase materiale de pe urma comiterii acestei infracţiuni. În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi telefoane mobile şi aproximativ 6.000 de lei, bani despre care există suspiciunea rezonabilă că provin din activitatea infracţională”, a mai transmis Poliţia.

Toate cele cinci persoane au fost depistate şi conduse la audieri.

Totodată, au fost depistate şi două femei bănuite că ar fi practicat prostituţia.

În baza probatoriului administrat în cauză, o femeie, în vârstă de 28 de ani şi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.