Cei patru bărbaţi care au coborât dintr-un taxi şi au bătut doi tineri, pe o stradă din Sectorul 1, au fost identificaţi şi duşi la audieri. Ei au vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, iar poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cei 4 bărbaţi au fost identificaţi şi depistaţi, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 1, urmând a fi audiaţi. În funcţie de probatoriul administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 vor fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Cei patru au vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani.

Imagini cu mai mulţi tineri care se bat în Bucureşti au fost publicate pe internet. Patru dintre scandalagii ar fi coborât dintr-un taxi şi au lovit o maşină de unde au coborât alţi tineri. La final, cei patru s-au îndreptat din nou către taxi.

Doi tineri, de 22 şi 26 de ani, au depus plângere la Poliţie, iar anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penală.

Incidentul s-a produs, duminică seară, la intersecţia dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, în Bucureşti,

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.