Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi urmărit o bătrână până acasă, iar în curtea imobilului i-ar fi smuls geanta cu telefonul, acte şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 8 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată.
 
Astfel, 15 martie, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie în vârstă de 80 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării. În urma cercetărilor, s-a stabilit că principalul suspect este un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională.
 
Bărbatul ar fi urmărit-o pe femeie până la domiciliul ei, iar în momentul în care aceasta se afla în curtea  imobilului, i-ar fi smuls geanta care conţinea telefonul mobil, un portofel cu documente personale şi 300 de lei. Ulterior, acesta ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.
 
Joi, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, el a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.