Un bărbat de 33 de ani a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti la volanul unei maşini, deşi nu are permis de conducere. Anchetatorii au stabilit că nu era prima dată când el conducea fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a transmis, marţi, că poliţişti rutieri au făcut semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din Sectorul 1. El a oprit, dar a încercat să fugă pe jos.
 
”De îndată, poliţiştii au reuşit imobilizarea conducătorului autovehiculului şi au procedat la stabilirea identităţii, constatând faptul că bărbatul în vârstă de 33 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că se află în stare de recidivă”, a arătat sursa citată.
 
În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 1 Cod Penal.
 
El a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea aplicării unei măsuri preventive privative de libertate, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.