Un bărbat de 44 de ani care a provocat un accident pe şoseaua Antiaeriană din Bucureşti, în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit a fost reţinut de poliţişti. După accident, şoferul vinovat a plecat din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat, miercuri, că poliţiştii au identificat, în urma cercetărilor, autorul unui accident produs marţi seară, pe şoseaua Antiaeriană din Sectorul 5. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a plecat de la locul accidentului după ce nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a virat la stânga pe şoseaua Antiaeriană.
 
”Ca urmare a acestei manevre, conducătorul autoturismului care circula pe şos. Antiaeriană dinspre şos. Alexandriei către Calea 13 Septembrie a schimbat brusc direcţia de mers spre dreapta pentru a evita coliziunea, moment în care a pătruns pe trotuar, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului de circulaţie, conducătorul celui de-al doilea autovehiculul, în vârstă de 18 ani, a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, a arătat sursa citată.
 
Anchetatorii au dispus reţinerea bărbatului de 44 de ani pentru 24 de ore, el urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării unei măsuri preventive superioare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.