un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv după ce a lovit de mai multe ori un alt bărbat, într-un parc din Sectorul 1 din Bucureşti, şi i-a furat un rucsac. Suspectul, prins de poliţişti, şi-a recunoscut fapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că poliţişti de la Secţia 2 au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de tâlhărie calificată.
 
Astfel, sâmbătă, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, prin apel 112, despre faptul că, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 1, un alt bărbat l-ar fi lovit în repetate rânduri, cu un obiect dur, şi l-ar fi deposedat de un rucsac, în care avea diverse bunuri personale.
 
Poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ale cărui semnalmente corespundeau persoanei căutate. Acesta şi-a recunoscut fapta, asupra lui fiind găsite rucsacul şi obiectul folosit pentru lovirea persoanei vătămate.
 
Prin urmare, bărbatul a fost imobilizat şi reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.