Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a intrat cu faţa acoperită într-un magazin din Sectorul 2, pe timpul nopţii, şi a agresat angajatul cu un cuţit, în încercarea de a fura bunuri. Bărbatul a ripostat, chiar dacă era rănit, iar suspectul a fugit, fiind prins câteva zile mai târziu de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că incidentul s-a produs în 10 ianuarie.

Surse judiciare au precizat că angajatul unui magazin din Sectorul 2 a sunat la 112 pentru a anunţa că, în jurul orei 01.30, o persoană ce avea faţa acoperită cu un fular a intrat în interiorul magazinului, l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a agresat.

Suspectul nu a reuşit să fure nimic, deoarece angajatul magazinului a ripostat.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Suspectul a fost depistat şi condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.