Poliţiştii din Bucureşti fac cercetări în cazul unui bărbat acuzat de violenţă în familie după ce şi-a agresat sora, iar apoi s-a încuiat în locuinţă împreună cu mama sa, ameninţând că îi va face rău. Poliţiştii, alertaţi de sora bărbatului, au intervenit împreună cu luptătorii de SAS, femeia fiind salvată. Bărbatul a fost internat la o unitate de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că poliţişti de la Secţia 8 Poliţie au declanşat cercetări faţă de un bărbat bănuit că ar fi săvârşit acte de violenţă asupra membrilor de familie.
 
Astfel, vineri seară, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de fratele său, în locuinţa de domiciliu, motiv pentru care a părăsit imobilul. Totodată, acesta s-a încuiat în casă, împreună cu mama sa, ameninţând că îi va face rău.
 
”Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au relaţionat cu bărbatul, însă acesta nu a fost cooperant, adresându-le cuvinte şi expresii jignitoare. Având în vedere cele constatate, a fost cerut sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care a forţat intrarea în imobil, procedând ulterior la imobilizarea bărbatului. Prin intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei, mama bărbatului a fost salvată”, a arătat sursa citată.
 
Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.
 
Potrivit Poliţiei, niciuna din persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 8, pentru violenţă în familie, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.