Unsprezece persoane, suspectate că, în 1 decembrie, ar fi atacat o persoană în incinta unui complex comercial şi i-au sustras un lănţişor de aur au fost reţinute, fiind acuzate de tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14.12.2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, în urma cercetărilor efectuate de D.G.P.M.B. - Poliţia Sectorului 2 - Secţia 9 Poliţie, a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 11 inculpaţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Parchetul Judecătoriei Sectorului 2.  

Sursa citată a explicat că, în 1 decembrie, în jurul orei 20:50, în timp ce se aflau în incinta unui complex comercial din Bucureşti, profitând de sprijinul a 9 inculpaţi, care au înconjurat persoana vătămată, creându-i astfel o stare de temere, alţi 2 inculpaţi au ameninţat-o şi au lovit-o.  

Victima a fost deposedată, prin smulgere, de un lanţ de aur. 

”În cauză, la data de 14.12.2022 s-a dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de cei 11 suspecţi, iar la data de 15.12.2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a sesizat Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă faţă de cei 11 inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.