Brigada Rutieră a Capitalei a aplicat peste 800 de sancţiuni la finalul săptămânii trecute şoferilor care au circulat cu viteză. De asemenea, au fost reţinute 24 de permise, de la şoferi care au depăşit viteaza legală cu mai mult de 50 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În zilele de 20 si 21 Noiembrie a.c., politiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe arterele cu risc rutier ridicat din municipiul Bucureşti în scopul creşterii siguranţei rutiere pe drumurile publice. Tematica acţiunii a reprezentat-o prevenirea accidentelor de circulaţie care s-au produs din cauza nerespectării regimului legal de viteză”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.  

Sursa citată a precizat că au fost aplicate 818 sancţiuni contraventionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză,  în valoare de peste 430.000 de lei. 

De asemenea, au fost reţinute 24 permise conducere, pentru depăşirea regimul legal de viteză cu peste 50 km/h. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.