Un urs a fost văzut, miercuri, într-un sat din judeţul Braşov, jandarmii fiind chemaţi în zonă să alunge animalul. Acesta s-a urcat, însă, într-un copac şi nu vrea să mai coboare, fiind chemaţi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor pentru a găsi o soluţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, un urs a fost vâzut, miercuri, în centrul satul Şirnea, comuna Fundata, lângă şcoala şi biserica din localitate.

La faţa locului s-a deplsat un echipaj de la Postul de Jandarmi Bran, care supraveghează zona. Jandarmii au folosit două petarde pentru a speria ursul şi a-l alunga în pădure, dar acesta s-a urcat într-un copac şi nu mai coboară de acolo.

Jandarmii au solicitat sprijinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, care au spus că vor trimite în zonă doi reprezentanţi pentru a găsi soluţii ca să alunge ursul din zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.