Un tânăr din judeţul Harghita, aflat sub influenţa drogurilor, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor rutieri din judeţul Braşov şi a accelerat. Maşina a fost urmărită de mai multe echipaje de poliţie, fiind tras şi un foc de avertisment către pneuri, făîră ca şoferul să oprească. Ulterior, din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în mai multe maşini parcate, fiind prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Braşov au anunţat, marţi dimineaţă, că în cursul nopţii un echipaj a depistat un autoturism înmatriculat în Harghita, în care se aflau trei bărbaţi, iar în momentul în care autospeciala de poliţie s-a apropiat de maşină pentru oprire, şoferul a accelerat, fiind urmărit.

”Alte două echipaje de politie aflate în serviciu alertate au interceptat autoturismul pe strada Iuliu Maniu din municipiul Braşov, conducătorul auto fiind somat în repetate rânduri să oprească vehiculul, iar ulterior a fost executat un foc în direcţia pneurilor autoturismului”, au anunţat poliţiştii.

Aceştia au precizat că şoferul nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare continuând, până când a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat mai multe vehicule staţionate.

În acel moment şoferul a fost prins, poliţiştii constatând că este vorba despre un tânar de 22 ani din Topliţa, judeţul Harghita.

”Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii consumului de alcool sau altor substante”, au precizat poliţiştii.

În urma rezultatelor analizelor, poliţiştii au decis să deschidă dosar penal pentru conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.