O persoană a murit, iar alta este grav rănită, după ce un autoturism a intrat sub o cisternă, sâmbătă, pe DN 13, între localităţile braşovene Hoghiz şi Rupea, la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier în zonă fiind blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs pe DN 13, în locul numit "Drumul Morţii" între localităţile Hoghiz şi Rupea, din judeţul Braşov, după ce un autoturism în care se aflau două persoane a intrat sub o cisternă care transporta lapte.

Din primele date, a reieşit că accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a carosabilului umed, în urma impactului ambele persoane rămânând blocate în maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la ora actuală se intervine cu echipaje de la Rupea, Făgăraş şi Braşov.  Una dintre victime este decedată, iar cealaltă în stare gravă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă este blocat din cauza accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.