Un militar şi-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, din judeţul Braşov. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenţie SMURD, a fost declarat mort în jurul orei 15.35.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MApN, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.40, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, avea 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El era căsătorit şi avea un copil.

Pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar.

De asemenea, conform procedurilor legale, şeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.

Joi, dimineaţă, vor fi organizate în toate unităţile militare din ţară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.

Adrian Ţuţuianu, ministrul Apărării Naţionale, este alături de familia militarului căzut la datorie şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.