Un bărbat care s-a luat la ceartă cu trei adolescenţi, pe o stradă din Braşov, nemulţumit că cei trei tineri făceau gălăgie, i-a ameninţat cu un cuţit. În urma unui apel la 112, un echipaj al Jandarmeriei a intervenit, l-a dezarmat pe bărbat şi l-a predat poliţiştilor, pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe fondul unor neînţelegeri apărute pe o stradă din municipiul Braşov între trei adolescenţi şi un bărbat, acesta din urmă a ales soluţionarea conflictului prin ameninţarea tinerilor cu un cuţit.

Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului şi a reuşit imobilizarea bărbatului, precum şi deposedarea de arma albă, reuşind astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite”, transmit, duminică, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost nemulţumit de faptul că cei trei tineri, cu vârste de 15-16 ani, făceau gălăgie în jurul blocului.

Atât bărbatul, cât şi cei trei tineri au fost conduşi şi predaţi poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.