Un bărbat de 34 de ani şi-a înjunghiat concubina cu un cuţit în zona umărului, fapta având loc în Braşov, jandarmii intervenind în pentru aplanarea conflictului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista’’ Braşov, sâmbătă, un echipaj de jandarmi a fost solicitat prin apelul unic de urgenţă 112, să se deplaseze pe raza Secţiei 5 de Politie Braşov, unde un bărbat de 34 de ani si-a agresat fizic concubina în vârstă de 28 de ani.

"Echipajul de jandarmi a ajuns de urgenţă la adresa indicată şi l-a identificat pe bărbatul reclamat.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe fondul unor divergenţe între agresor şi victimă a avut loc un conflict. Acesta s-a soldat cu înjunghierea victimei cu un cuţit  în zona umărului", se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că victima era lovită destul de grav în zona umărului, iar jandarmii au procedat la solicitarea unei ambulanţe pentru acordarea de îngriiri medicale.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârşiriea infracţiunii de vătămare corporală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.