Traficul a fost reluat, vineri seară, pe drumul naţional (DN) 73A, în judeţul Braşov, în zona Pârâul Rece, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit, iar şase persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, vineri seară, că traficul pe DN73 A Predeal – Râşnov a revenit la normal.

Circulaţia a fost oprită timp de aproximativ o oră şi jumătate pe ambele sensuri, la kilometrul 11+800 de metri, la ieşirea din localitatea Pârâul Rece către Râşnov, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, unul dintre autovehicule a intrat într-o depăşire şi a pătruns pe contrasens, lovind cealaltă maşină

În urma impactului, şase persoane au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, în maşina de teren se aflau o femei şi doi copii, în vârstă de 6 şi 10 ani, iar în autoutilitară erau alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie.

În starea cea mai gravă este unul dintre adulţi care a fost găsit în stop cardiorespirator, toţi fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, conform sursei citate. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie, a menţionat Sfreja.

La faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD şi o ambulanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.