Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a încercat să omoare o fată în vârstă de 10 ani, lovind-o de mai multe ori cu un topor, iar apoi şi cu picioarele, fapta având loc pe stradă din localitatea braşoveană Săcele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, marţi, un bărbat de 24 de ani se afla pe strada Pajiştei din municipiul Săcele, fiind înarmat cu un topor.
 
"Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M., în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereuşind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent şi care a reuşit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului, iar în timp ce minora se ţinea de gardul unui imobil pentru a-şi menţine echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. 
 
Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor în stare de recidivă, iar în 14 octombrie a fost prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.