Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, produs pe drumul naţional (DN) 73A, în zona Pârâul Rece. Traficul în zonă este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs, vineri după-amiază, pe DN 73 Râşnov - Predeal, în zona Pârâul Rece, unde potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov un autoturism de teren s-a ciocnit cu o autoutilitară după ce unul dintre autovehicule a intrat într-o depăşire şi a pătruns pe contrasens.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, în maşina de teren se aflau o femei şi doi copii, în vârstă de 6 şi 10 ani, iar în autoutilitară erau alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie.

În starea cea mai gravă este unul dintre adulţi care a fost găsit în stop cardiorespirator, toţi fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, conform sursei citate. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie, a menţionat Sfreja.

La faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD şi o ambulanţă.

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN 73A Predeal – Râşnov este oprită pe ambele sensuri în zona în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.