Salvamontiştii din Braşov au intervenit, luni, în zece cazuri în care persoane s-au accidentat sau au fost nevoie să fie coborâte de pe munte. Patru dintre aceste persoane au fost predate echipajelor SMURD. Totodată, salvamontiştii au fost solicitaţi şi în afara zonei montane, în cazul unei persoane aflate în stop cardio-respirator, însă echipajele medicale ajunse la scurt timp au declarat decesul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Salvamont Poiana Braşov au anunţat că, luni, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 10 cazuri în care persoanele s-au accidentat sau a trebuit să fie evacuate din partea superioară a masivului. Patru dintre aceste persoane au fost predate echipajelor SMURD.

”Totodată, s-a intervenit şi ca echipă de prim răspuns, în afara zonei montane, în cazul unei persoane aflată în stop cardio-respirator. În sprijinul salvatorilor montani de la caz a venit, la scurt timp, un echipaj medical SAJ cu medic şi o resursă aeromedicală SMURD, de la baza din Braşov. Din păcate, cu toate eforturile, persoana a fost declarată decedată”, a menţionat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.