Poliţiştii din Braşov au identificat persoana suspectată că a atacat un bărbat cu cuţitul, pe o stradă din Braşov. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, care a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmare a incidentului produs la data de 13 martie a.c., în urma căruia o persoană ar fi fost agresată de o alta, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă, din municipiul Braşov, revenim cu informaţii şi precizăm că, în baza activităţilor specifice de investigaţii, pe care poliţiştii le-au desfăşurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată la scurt timp şi condusă la sediul unităţii de poliţie”, anunţă, joi, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un tânăr de 17 ani, din municipiul Braşov, care a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Cercetările sunt continuate, sub coordoanarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a mai transmis sursa citată.

Adolescentul este suspectat că, miercuri seară, a ameninţat şi a atacat cu un cuţit un bărbat, pe stradă, cerându-i acestuia cheile de la autoturism.

Fiindcă nu a reuşit să obţină ce dorea, atacatorul a încercat să îl rănească pe bărbat şi, întrucât a eşuat, a aruncat cuţitul şi a fugit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.