O persoană a fost rănită, sâmbătă după-amiază, după ce un planor s-a prăbuşit pe panta de aterizare a aerodromului din Sânpetru, judeţul Braşov. Victima accidentului este un tânăr de 23 de ani, care a suferit fracturi la coloană şi la picioare, precum şi un traumatism toraco-abdominal, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Victima accidentului de planor din judeţul Braşov - un tânăr de 23 de ani, cu fracturi la coloană şi la picioare

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, victima accidentului are 23 de ani.

CITEȘTE ȘI video planor

Tânărul a suferit o fractură la coloana cervicală, traumatism toraco-abdominal, fracturi închise şi deschise la picioare, arată sursa citată.

Tânărul este conştient, dar în stare gravă, fiind transportat la spital.

Planorul s-a prăbuşit, sâmbătă, pe panta de aterizare a aerodromului Sânpetru, iar în urma accidentului tânărul a rămas încarcerat.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj de intervenţie cu apă şi spumă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.