O femeie şi un copil au fost răniţi, luni, într-un incendiu izbucnit în localitatea Şoinca Veche din judeţul Braşov, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului. Femeia are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului şi s-a cerut un elicopter SMURD pentru transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, un incendiu a izbucnit, luni, la o casă din localitatea Şinca Veche. 

La faţa locului se intervine cu două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi cu trei echipaje SMURD. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

O femeie şi un copil au fost răniţi şi au nevoie de îngrijiri medicale. 

Femeia a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală şi s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportul său la spital. De asemenea, copilul a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corporală. 

Deocamdată, pompierii nu au stabilit de la ce a pornit focul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.