O barcă în care se aflau două persoane s-a răsturnat, miercuri, în apele râului Olt, în judeţul Braşov, una dintre persoane reuşind să ajungă singură la mal şi să ancoreze barca în care rămăsese blocat un bărbat. Acesta din urmă a fost salvat de alpiniştii de la ISU Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, miercuri după-amiază, o barcă în care se aflau două persoane s-a răsturnat, pe râul Olt, în zona pompelor, între localităţile Hărman şi Bod.

Una dintre persoane, cea mai tânără, a reuşit să se salveze, reuşind să ajungă la mal prin apă şi să îl ancoreze pe bărbatul care a rămas blocat în barcă.

Pentru salvarea celei de-a doua persoane s-au deplasat la locul incidentului un echipaj cu barca pneumatică şi un echipaj SMURD. 
 
FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov

Ulterior au fost solicitaţi şi alpinişti de la ISU Braşov, întrucât distanţa era mare, iar curenţii puternici. Aceştia au reuşit să îl salveze pe bărbat din apele râului Olt.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.