Două echipaje de jandarmi intervin, miercuri după-amiază, pentru îndepărtarea unui urs dintr-o curte din municipiul Braşov. În zonă vegetaţia este înaltă, animalul fiind greu de observat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, pentru îndepărtarea unui urs din municipiul Braşov.
 
 
Acolo s-au deplasat două echipaje de jandarmerie, cu opt jandarmi, un echipaj ISU, care să acorde primul ajutor în caz de nevoie, un echipaj de poliţie rutieră şi doi reprezentanţi ICAS.
 
În zona respectivă vegetaţia este înaltă şi ursul este greu de observat, iar din partea ICAS va veni şi un echipaj specializat canin pentru a îndepărta ursul din curte, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.
 
Echipele de intervenţie acţionează în prezent pe strada Şt. O. Iosif din Braşov.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.