Imagini cu fecale pe podeaua unui autobuz care circulă în municipiul Braşov au fost postate pe internet, miercuri după-amiază, persoana care a făcut publică fotografia susţinând că un călător şi-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul de transport în comun, fără ca ceilalţi să-l anunţe pe şofer. Oficialii Regiei de transport din municipiu confirmă incidentul, precizând că autobuzul a fost scos de pe linie pentru a fi igienizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5 ora 13:50 care şi-a făcut necesităţile fiziologice (caca) în autobuz, şi mulţumiri călătorilor care nu au avut bunul simţ să vină să anunţe şoferul şi au stat în mirosul insuportabil ...”, a scris o persoane pe Facebook, pe un grup al călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov. 
 
Oficialii transportatorului confirmă că un astfel de incident a avut loc. 
 
Purtătorul de cuvânt al RAT BV, Silviu Ştefan, a declarat că la ora 13.51 autobuzul 822 a fost retras din circulaţie pentru igienizare, iar de la capătul de linie respectivul autobuz a fost înlocuit. 
 
”Adresăm o rugăminte tuturor călătorilor să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”, a transmis oficialul regiei de transport public Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.