Un elev în vârstă de 17 ani, aflat în tabăra Sâmbăta, a avut nevoie ajutorul jandarmilor şi al salvamontiştilor după ce a alunecat pe zăpadă şi s-a accidentat la genunchi. El a fost coborât în siguranţă, preluat de un echipaj SMURD şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Braşov, un adolescent în vârstă de 17 ani, aflat în tabără la Sâmbăta, a alunecat pe zăpadă şi s-a accidentat la genunchi. Din cauza durerilor, el nu a mai putut să meargă şi a apelat 112 pentru ajutor. 

"În urma acestui apel s-a constituit o echipă mixtă salvamont-jandarmi montani, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimei şi coborârea acesteia în siguranţă în staţiunea Sâmbăta de Sus, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spitalul din Făgăraş pentru îngrijiri medicale de specialitate", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Evenimentul a avut loc luni după-amiază, pe traseul montan dinspre Valea Sâmbetei spre staţiune, la coborâre. Adolescentul făcea parte dintr-un grup de elevi aflaţi în excursie, fiind însoţiţi de cadre didactice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.