Doi bătrâni, o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 72 de ani, au fost găsiţi decedaţi în localitatea Bucium, judeţul Braşov, în grădina imobilului în care au locuit. Potrivit poliţiştilor, pe trupurile lor nu existau urme de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Braşov fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, după ce doi bătrâini au fost găsiţi decedaţi.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Politie Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că două persoane, soţ şi sotie, în vârstă de 72 ani, respectiv 70 ani din localitatea Bucium, judeţul Braşov au fost găsite decedate în grădina imobilului unde locuiesc. Cadavrele au fost ridicate şi transportate la Serviciul de Medicina Legală in vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit poliţiştilor, pe cadavrele celor doi bătrâni nu existau urme de violenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.