Un copil de naţionalitate bulgară, care s-a rătăcit, vineri, de părinţii săi pe pârtia Drumul Roşu din Braşov, a fost ajutat de jandarmi să îşi găsească familia, fiind difuzate mesaje vocale în mai multe locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această după-amiază, un monitor de schi a sesizat patrulei de jandarmi aflată în serviciu în Poiana Braşov faptul că a găsit pe pârtia Drumul Roşu un minor speriat şi dezorientat, care părea ca s-a pierdut de părinţii lui. Minorul de naţionalitate bulgară a reuşit sa le explice jandarmilor că a plecat din zona superioară a masivului Postăvaru alături de părinţii săi, dar din cauza ceţii şi a vizibilităţii reduse s-a pierdut de aceştia”, a arătat Jandarmeria Română.
 
Jandarmii l-au coborât pe copil în siguranţă în zona telegondolei şi, cu sprijinul angajaţilor instalaţiilor de transport pe cablu, care au difuzat mesaje vocale în cât mai multe locuri din staţiune, au reuşit, în mai puţin de o oră, să o găsească pe mama băiatului. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.