Un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară s-au ciocnit, miercuri, pe DN 13, în judeţul Braşov. Traficul în zona localităţii Rotbav este restricţionat pe sensul de mers către Rupea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 13, kilometrul 23, localitatea Rotbav, judeţul Braşov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului microbuzului, care este în evaluare medicală”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Rupea şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

Potrivit poliţiştilor, valorile de trafic sunt uşor ridicate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.