Cinci persoane au fost rănite, duminică după-amiază, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit frontal pe DN1 la Perşani, în condiţii de ploaie torenţială. Accidentul s-a produs din cauză că unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs, duminică după-amiază, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv ploaie torenţială, zona de pe DN1, la Perşani, fiind plină de curbe periculoase.

Microbuzul şi autoturismul s-au ciocnit frontal după ce unul dintre autovehicule a intrat pe contrasent, în urma coliziunii cinci persoane fiind rănite.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, două ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă, toţi răniţii fiind transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

Din cauza accidentului, circulaţia este îngreunată pe banda de mers către Făgăraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.