Bărbatul din Săcele, judeţul Braşov, care şi-a agresat soţia şi a ameninţat că va da foc locuinţei, fiind imobilizat de poliţişti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii precizează că la violenţe au asistat copiii cuplului, de 3 şi 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov anunţă, miercuri, că procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

”În data de 23.10.2023, în jurul orei 20:20 şi în timp ce se afla la adresa de domiciliu de pe raza Municipiului Săcele, jud. Braşov, pe fondul unui geloziei, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 de ani a agresat-o fizic pe soţia sa, respectiv a aruncat în ea cu un telefon mobil, a lovit-o cu piciorul în zona umărului stâng, cu palmele şi cu pumnul la nivelul feţei şi capului şi a tras-o de păr, după care a strâns-o de gât, provocându-i astfel leziuni traumatice ce au necesitat un număr de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Menţionăm că de faţă la incident au fosti cei doi copii minori ai acestora, în vârstă de 14, respectiv 3 ani”, au transmis procurorii.

Aceştia anunţă că bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.