Un bărbat suspectat că a ucis o femeie de 87 de ani, după ce aceasta l-a prins în gospodăria ei, a fost arestat preventiv. Bărbatul ar fi intrat în curte, ar fi distrus mai multe bunuri, iar când femeia l-a surprins a lovit-o în cap, apoi a înjunghiat-o de câteva zeci de ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 26 ianuarie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat  şi violare de domiciliu”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit sursei citate, în ziua de 25.01.2020, în jurul orelor 14:00, inculpatul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a pătruns fără drept, prin escaladarea porţii, în curtea unui imobil situat în municipiul Braşov,  unde a distrus mai multe obiecte, acţiuni care probabil au alertat-o pe victima, o femeie de 87 de ani, care a ieşit în uşa casei sale. 

”În acest context, inculpatul a lovit victima cu un obiect contondent după care i-a aplicat câteva zeci de lovituri de cuţit victimei căzute, ceea ce a i-a cauzat moartea. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, au mai transmis procurorii.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.