Poliţiştii şi pompierii braşoveni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs explozia de la depozitul de artificii din Zărneşti în urma căreia un om a murit şi unul a fost intoxicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cercetările sunt în curs de desfăşurare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie stabilită încadrarea juridică şi demersurile procedurale în cauză”, a transmis, joi, IPJ Braşov.

Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti.

ISU Braşov a precizat că intervenţia a fost finalizată în jurul orei 00.15, iar incendiul a fost stins la 22.45. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, altul a fost intoxicat, iar o altă persoană – despre care s-a crezut că este intoxicată cu fum - a plecat de la locul incendiului şi a fost identificată ulterior de Poliţie.

O deflagraţie s-a produs, miercuri seară, la un depozit privat de artificii din zona Uzinei Mecanice Tohan, din Zărneşti, judeţul Braşov.

Prefectul judeţului Braşov afirmă că victimele pregăteau un transport de artificii când s-a produs explozia.

Un tânăr de 29 de ani, angajat al companiei Tohanaflat, şi-a pierdut viaţa, anunţă Ministerul Economiei, precizând că el se afla în afara programului de lucru şi că urmează a se stabili ce relaţii de muncă avea cu firma care deţine depozitul.

În acest caz ademarat o anchetă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.