Poliţiştii din Braşov au demarat o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu mai multe persoane care circulă înghesuite cu un mijloc de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braşov, s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

În fotografii se vede cum mai multe persoane circulă înghesuite într-un mijloc de transport în comun, iar unii dintre călători poartă mască de protecţie.

Poliţiştii au precizat că acţionează în continuare, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi în teren pentru impunerea normelor legale în timpul  Stării de Urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.