Un accident rutier în care au fost implicate două microbuze, în care se aflau 38 de persoane, dintre care 32 de copii, a avut loc, vineri, în judeţul Braşov. Cinci copii au suferit diverse traumatisme şi au avut nevoie de îngrijiri din partea cadrelor medicale deplasate la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un accident rutier în care au fost implicate două microbuze în care se aflau 32 de copii şi şase adulţi.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, iar cadrele medicale au acordat îngrijiri pentru cinci copii care fuseseră răniţi în evenimentul rutier. Ei suferiseră diverse traumatisme minore şi au refuzat transportul la spital.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, accidentul a avut loc pe DN10, după ce un microbuz a intrat în altul care mergea în aceeaşi direcţie de mers.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile legate de producerea acestui eveniment rutier. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.