Mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Braşov intervin, duminică după-amiază, la Cheile Grădiştei, unde 17 persoane au stări de ameţeală, vărsături şi scaune diareice. Cei 17, între care zece copii, fac parte dintr-un grup de 36 de persoane. Cinci copii şi patru adulţi sunt transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, este vorba despre un grup de 36 de persoane aflate la Cheile Grădiştei, din care 17 persoane (10 copii şi 7 adulţi) prezintă stări de ameţeală, vărsături, scaune diareice.

Aceste persoane au vârste cuprinse între doi şi 60 de ani.

Acolo s-au deplasat două echipaje SMURD şi patru ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Cinci copii şi patru adulţi sunt transportaţi la spital", au transmis reprezentanţii ISU Braşov, precizând că restul persoanelor au refuzat să fie transportate la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.