Unul dintre copiii răniţi în accidentul rutier produs pe DE 584 Brăila - Slobozia, în vărstă de opt luni, a murit, joi după-amiază, la spital. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Mama lui a murit pe loc, iar tatăl său şi un frate, în vârstă de 3 ani, au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Brăila, unul dintre copiii răniţi în accidentul produs, joi dimineaţă, pe DE 584 Brăila – Slobozia a murit la spital.

Este vorba despre un copil de opt luni, care de la faţa locului a fost transportat la spital în stare foarte gravă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii au stabilit că familia este din Republica Moldova, iar accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul oboselii la volan.

”Un bărbat, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DE 584, dinspre Brăila către Slobozia, a pierdut controlul asupra maşinii, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de mers, a revenit pe drum, după care l-a părăsit din nou prin partea stângă a acestuia. Pasagerul din dreapa fata, o femeie, a ieşit prin parbriz, iar maşina s-a răsturnat şi a căzut peste ea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Brăila.

Femeia a murit pe loc, iar soţul ei şi cei doi copii au fost răniţi. Iniţial, autorităţile au anunţat că cei doi copii au vârste de un an şi patru ani, după verificarea documentelor, constatând că este vorba despre un bebeluş de opt luni şi un copil de trei ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere şi culpă şi vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulatie, soldat cu decesul unei femei şi cu rănirea gravă a celor doi copii ai ei, precum şi a soţului, s-a produs, joi dimineaţă, pe DE 584 Brăila - Slobozia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila Laura Dan, accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Însurăţei către Bărăganul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.