Un bărbat de 38 de ani şi o fetiţă de patru luni au murit, joi, în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean din Brăila, după ce un autoturism condus de un bărbat fără permis şi aflat sub influenţa alcoolului s-a ciocnit cu un TIR şi s-a răsturnat în şanţ. Alte trei persoane, între care o fetiţă de cinci ani, au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Brăila, un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism pe DJ 203 Ulmu - Vultureni, iar la un moment dat a scăpat maşina de sub control. Autoturismul a lovit un TIR în partea lateral stânga, după care a ajuns în şanţul din partea opusă sensului de mers, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, au murit un bărbat de 38 de ani aflat în autoturism şi o fetiţă de 4 luni, aceasta fiind copilul şoferului. De asemenea, au fost rănite treipersoane: şoferul autoturismului, soţia acestuia şi cea de-a doua fiică a lor, de 5 ani.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila.

Conform Poliţiei Judeţene, şoferul autoturismului care a provocat accidentul nu are permis de conducere şi s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.